MeikäMeikäSeniori

58,90 sis. alv 24%

MeikäMeikäSeniori-peli on osa MeikäMeikäPeliperhettä. Tämä peli sopii kaikille, jotka kokevat olevansa seniori-iässä. Peliin sisältyy 192 kysymystä, joiden avulla pääsee kertomaan erilaisista asioista. Pelissä on kuusi aihealuetta:

  • Ajatuksiani tänään
  • Minä muistelen
  • Minusta tuntuu
  • Jatkan lausetta (eri aiheita)
  • Minun mielestäni
  • Asioita, joista pidän.

Peliä voidaan pelata käyttämällä värinoppaa kysymyksen arvontaan tai käyttää vain kysymyskortteja yhteisen keskustelun virittäjänä. Peli sopii yhtähyvin seniorikerhoon, asumisyksikön pöydälle kuin lapsenlapsen ja isovanhemman yhteiseen hetkeen. Tarvitaan vain kiinnostus toisesta ihmisestä ja hänen ajatuksistaan.

Tuotetunnus (SKU): 0004 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Vuorovaikutus on kahden tai useamman ihmisen välistä kommunikointia, johon vaikuttaa ilmeet, eleet, koko kehonkieli. Vuorovaikutustilanteessa olemme kiinnostuneita siitä, mitä toiselle kuuluu ja mitä mieltä hän on eri asioista. Ilman vuorovaikutusta ei voi tietää mitä, toinen ihminen ajattelee ja tuntee. Hyvässä vuorovaikutustilanteessa voimme kokea, että minä ja minun ajatukseni ovat arvokkaita toiselle ihmiselle.

Seniori-iässä vastavuoroisten suhteiden merkitys hyvinvoinnin tekijänä korostuu. Jokaisen perustarpeita on halu pysyä näkyvänä ja tulla kuulluksi, olla mukana ja kokea itsensä ja omat ajatukset tarpeellisina. Ikääntyessä sosiaalisen hyvinvoinnin ylläpitämisessä vahvistuu tarve jakaa omia ajatuksia. Kukapa meistä ei nauttisi siitä, että saa rauhassa keskustella toisen ihmisen kanssa ja jakaa vaikka omia kokemuksia, tunteita ja ajatuksia. Kohtaamisen kautta syntyy mielenvirkeyttä ja yhteyttä toiseen ihmiseen.

Keskustelua ei aina ole helppo virittää. Siihen olemme kehittäneet tueksi pelin, johon kuuluu melkoinen määrä hyviä keskustelun aloitus kysymyksiä. MeikäMeikäSeniori-pelissä on 192 kysymystä, joiden avulla pääsee kertomaan erilaisista asioista. Pelissä on kuusi aihealuetta: Ajatuksiani tänään, Minä muistelen, Minusta tuntuu, Jatkan lausetta (eri aiheita), Minun mielestäni ja Asioita, joista pidän. Peliä voidaan pelata käyttämällä värinoppaa kysymyksen arvontaan tai käyttää vain kysymyskortteja yhteisen keskustelun virittäjänä. Peli sopii yhtähyvin seniorikerhoon, asumisyksikön pöydälle kuin lapsenlapsen ja isovanhemman yhteiseen hetkeen. Tarvitaan vain kiinnostus toisesta ihmisestä ja hänen ajatuksistaan.