PeliNikkarit

Yritysesittely

PeliNikkarit tuottaa pelejä, joilla on merkitystä. – Peleissä yhdistyy viihteellinen pelaaminen ja vuoro­vaikutuksellinen sisältö. Pelaa, opi ja viihdy.

Vuonna 2004 kehitimme ensimmäisen MeikäMeikäPelin nuortenleirille. Ajatuksena oli, että nuorten olisi mukavampi kertoa itsestään pelin avulla. Nuoret ihastuivat peliin ja tuota kartongille rakennettua peliä pelattiin leireillä vuosia. Meillä oli usein toive, että voisimme tuottaa pelin myyntiin toistenkin iloksi.

Viimein vuonna 2019 palikat osuivat kohdalleen ja löysimme graafikon ja suunnittelijan. Heidän avullaan idea lähti lentoon ja syntyi PeliNikkarit Oy. Alkuperäinen idea pelillisyyden hyödyntämisestä vuorovaikutuksen tukena ei ollut muuttunut matkan varrella.

MeikäMeikä Pelilauta
Alkuperäinen MeikäMeikäPeli

Ketä ne Peli­Nikkarit sitten on?

Susanna Sillanpää

Susannalla on 16 vuoden kokemus nuoriso­työstä ja saman verran sosiaali­alan työ­kokemusta. Susanna on koulutukseltaan sosionomi YAMK, työn­ohjaaja STOry, kiintymys­suhde­terapeutti (DDP), Kiikku- vauva­perhe­ohjaaja, nuoriso­työn­ohjaaja. Susannan erityis­osaamista on eri ikäisten lasten ja nuorten tukeminen vaativissa elämän­tilanteissa.

Tiina Haapiainen

Tiina on koulutukseltaan nuorisotoiminnan ohjaaja ja kirkon nuoriso­työn­ohjaaja. Hän on koko 30-vuotisen työ­uransa työskennellyt eri ikäisten lasten ja nuorten parissa. Tiinan erityis­osaamista on elämys- ja kokemus­pedagogiikka, joita hän hyödyntää pelien kehittämis­työssä.

PeliNikkarit Oy

PeliNikkarit Oy tuottaa vuorovaikutusta ja empatiataitoja vahvistavia lautapelejä opetus- ja terapia-alalle sekä laajasti eri ikäryhmien monenlaiseen toimintaan. Pelien taustalla on ammatillinen näkemys ja osaaminen, jota tarvittaessa täydennetään yhteistyöllä eri alojen asiantuntijoiden kanssa.