Dobre -pala palalta kohti työhyvää

295.00

sis. Alv. 24 %

Työhyvä vaikuttaa työntekijöiden motivaatioon ja motivaatio tuottavuuteen

Dobre©-menetelmä on uudenlainen lähestymistapa vahvistamaan työhyvinvointia. Menetelmässä tartutaan käsin motivaatioon, ilmapiiriin ja muihin työhyvän teemoihin. Konkreettinen tunne abstraktista asiasta herättää ajattelua ja kirvoittaa mielen uusiin näkökulmiin. Tutkitusti palapelit aktivoivat aivojen toimintaa ja käsillä lämpimän puun tunteminen lisää hyvää oloa. Dobre on puolan kieltä ja tarkoittaa HYVÄÄ.

Kuvaus

Työhyvä vaikuttaa työntekijöiden motivaatioon ja motivaatio tuottavuuteen

Dobre-menetelmää voidaan hyödyntää

  • työnohjauksissa
  • kehityskeskusteluissa
  • työpaikan kahvipöydän ajatusten herättäjänä
  • palautteen antamisen välineenä
  • tyhy-päivien ohjelmana
  • työyhteisön kehittämisessä

 

Dobre©- työhyvää pelaamalla – paketti

Pelaamalla Dobre©:a vahvistetaan tiimien vuorovaikutustaitoja, ilmapiiriä ja yhteistyötä. Paketti sisältää: Dobre©-valmentajan ohjaaman kahden tunnin Dobre-pelin ja yhteenvedon asiakkaalle. Yhteensä: 100,- /osallistuja (minimi 6 osallistujaa) + alv ja matkakulut.Yli 10 hengen tilaisuuksiin erillinen tarjous

Dobre©-menetelmän valmentajavalmennus

Valmennamme työyhteisön omat työhyvinvointiasiantuntijat pelin käyttöön. Aikavaraus n.3–4 h. Hintaan sisältyy valmentajavalmennus, opasvihko ja Dobre-pelilauta (ovh 295,-) Yhteensä: 1200 euroa +alv ja matkakulut.

Dobre-palapeli on suomalaisesta vanerista tehty palapeli, jossa on 1 + 7 palaa. Pelin halkaisija on 480 mm. Peliin liittyy ohjevihko ja kassi, jossa peli kulkee näppärästi mukana paikasta toiseen. Ohjevihkosta löytyy peliin liittyviä lomakkeita ja vinkkejä pelin käyttöön.

Dobre-peliä voit täydentää kysymyskorteilla:

Kysymys Kysymykseltä Kohti Työhyvinvointia 1

Kysymys Kysymykseltä Kohti Työhyvinvointia 2

Työnohjauskortit kuntoutusalalle

 

“Aamupäivän työhyvinvointivalmennus tuokio oli todella kiva. Se hitsasi porukkaa hyvin yhteen ja pääsimme asioihin kiinni. Myös porukan hiljaisimmat saivat äänen.”

Merja Kausto
Kiinteistönvälittäjä

 

“Dobre inspiroi minua suuresti ja ohjasi keskustelussa. Hyvin tuli keskustelua ryhmissä ja toista arvostavaa puhetta kuulin syntyvän paljon ja malttia kuunnella toisen mielipide. Palautteessa kertoivat, että hyvä näitä asioita välillä pysähtyä miettimään ja puhumaan. Siis onnistuimme!“

Työsuojeluvaltuutettu

 

Dobre ©-valmentajat

Mia Ilkka, KTM, AmO

Susanna Sillanpää työnohjaaja, sosionomi YAMK

 

Dobre-valmentajien työote on:

Innostava. Panostamme ihmisten innostamiseen. Positiivisuudella on ”vuoria siirtävä voima”

Osallistava. Ihmisillä on paljon osaamista ja kokemusta. Jokainen on oman työnsä asiantuntija, joten hän on myös oman työnsä parhaita kehittäjiä. Kun luottamus osallistujien kesken on rakennettu, pääsemme aidosti hyödyntämään ryhmänosaamista.

Valmentava. Herätämme ihmisten ajattelua ja jokainen osallistuja pääsee työstämään, kuinka työtä kehitetään tavoitteiden saavuttamiseksi.

Reflektoiva. Pointti on siinä, että ihmisille pitää antaa aikaa pysähtyä pohtimaan ja arvioimaan omaa toimintaansa. Sen jälkeen vasta pystymme aidosti tunnistamaan kehityskohteita ja sitoutua tarvittaviin muutoksiin