Pari­suhteen Suunta

Parisuhteen Suunta on peli, joka lisää vuorovaikutusta parisuhteeseen. Se haastaa huomioimaan kumppania, viettämään aikaa yhdessä ja puhumaan vaikeistakin asioista.

Parisuhteen Suunta sopii hyvin vaikka lahjaksi!

Peli lisää vuorovaikutusta

Parisuhteen Suunta on suunniteltu kaikille meille, jotka haluamme tutkia parisuhteemme suuntaa ja hyvinvointia, sekä parisuhdetyötä tekeville ammattilaisille työkaluksi.

Pelissä on korttipakka, jossa on yhteensä 192 ammattilaisten suunnittelemaa kysymystä seuraavista aihealueista: Arki ja Juhla, Arvostus ja huomioiminen, Tunteet, Seksi ja Seksuaalisuus, Yksin ja yhdessä ja Vuorovaikutus.

Peliä voidaan pelata aihealue kerrallaan tai kaikkia aihealueita kerralla värinoppaa heittämällä, jolla aihealue valitaan.

Peli on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa. Pelin suunnitteluun ovat osallistuneet seksuaaliterapeutti Henna Kekkonen (Terapiaperhonen Oy), psykoterapeutti, perheterapeutti Ulla Pipatti sekä parisuhde- ja seksuaaliterapeutti Pasi Sillanpää (Tukipolku ky)

Peliin liittyvät kortit (32 kpl) ovat kestävää laminoitua pahvia. Lisäksi peliin sisältyy ohjekortti, värinoppa ja pelikotelo.

Kysymykset vaihteli paljon, joten peli ei ole saman jankkaamista. Osa oli haastavia kysymyksiä, mutta mukana oli myös helppoja. Kysymykset herättävät paljon keskustelua ja ajatuksia. Ja on hauska huomata, että pelin kautta kumppanistaan voi löytää aivan uusia asioita.

Jonna Mäntykangas